Categorías
PROTECCIÓN IDENTIDAD DIGITAL

CORREDORIA CRÈDIT BANCARI PYMES: Kreedit

CORREDORIA CRÈDIT BANCARI PYMES

AMB UNA GESTIÓ, QUALSEVOL EMPRESA POT ACCEDIR AUTOMÀTICAMENT A MÉS DE 30 ENTITATS

Una nova fórmula d’accés al crèdit bancari neix a Barcelona al servei de les petites i mitjanes empreses. Es tracta de Kreedit, i exerceix de corredoria de crèdit bancari, aportant l’experiència acumulada al llarg de més de deu anys, amb la finalitat de facilitar l’accés de les pimes al finançament bancari.

Des de fa molts anys, la figura del corredor ha vingut sent pròpia de sectors com el de l’assegurança, però ara Kreedit pretén introduir-lo en la contractació de finançament bancari per part de les empreses, exercint de líder en aquest sector.

Aquesta fórmula, mitjançant la qual el corredor presenta a l’empresa davant les entitats financeres, garanteix a l’empresari la contractació del producte financer que s’ajustarà més a les seves necessitats, evitant la contractació de productes que no interessin a l’empresa, com en moltes ocasions ha succeït en el passat. El corredor només es deu a l’empresari i, per aquest motiu, serà capaç de presentar-li les millors condicions que ofereix el mercat, proposant contractar el producte amb l’entitat financera més adequada en cada moment i amb les millors condicions econòmiques possibles.

Jordi Solé Tuyà, director general de Kreedit, afirma que: «Els empresaris no poden deixar-se assessorar durant més temps, únicament, pel director o empleat de l’oficina bancària, ja que aquest té conflicte d’interessos. Per llarga que sigui la relació que l’empresari ha mantingut amb aquest o per la confiança que li hagi merescut fins ara, és evident que estarà influït pels interessos comercials de la seva entitat i els seus propis».

Aquesta corredoria de crèdit bancari s’encarrega de recopilar la documentació econòmico-financera que requereixen habitualment les entitats financeres i, en base a aquesta, i conjuntament amb l’empresari, determina el límit i producte financer més adequat per a, finalment, dirigir l’operació a l’entitat financera idònia en cada cas.

Kreedit només atén sol·licituds de societats mercantils (limitades i anònimes), descartant, de moment, als autònoms, altres formes jurídiques i empreses del sector de la construcció i immobiliari. El volum mínim per operació és a partir de 100.000 euros, els quals acostumen a correspondre a línies de finançament de circulant.

Solé afirma que: «els nostres ingressos provenen només de la petita prima que cobrem a les empreses (entre un 1% i un 2,2%), ja que és a elles a qui oferim els nostres serveis i a qui ens devem. Això ens permet, a la vegada, no tenir cap vinculació ni compromís amb la banca, la qual cosa redunda en benefici dels nostres clients, ja que presentem les operacions només a les entitats que sabem que oferiran les millors condicions per al nostre client «.

Tanmateix, Kreedit també ofereix serveis de direcció financera a temps parcial i consellers de gerència en l’àmbit financer, especialitzats en la gestió bancària, per a empreses que, per la seva mida, no requereixen o no poden cobrir aquest lloc durant tota la jornada, i només volen una dedicació parcial, que pot ser des d’un dia a la setmana a un dia al mes.

OPORTUNITAT PER A LES ENTITATS FINANCERES
Kreedit ofereix també oportunitats a les oficines de banca d’empreses de les diferents entitats financeres, en el sentit que els permet comunicar a Kreedit (a través del correu-e entidades@kreedit.com o telèfon 938 912 493) el perfil d’operacions o empreses que puguin tenir interès a finançar, perquè, en el cas que s’ajustin a les necessitats del client, Kreedit els pugui remetre aquest tipus d’operacions per al seu estudi.

Des del punt de vista de la banca, Kreedit es converteix en una interessant opció per als seus departaments comercials, ja que, a través d’aquesta, podran nodrir-se d’operacions que ja han superat el rigorós preanálisis dels analistes financers de Kreedit, assegurant-se que es tracta d’empreses que no presenten incidències en RAI, ASNEF o judicials, pèrdues rellevants, fons de maniobra negatiu, baixa capitalització, garanties insuficients o limitada capacitat de retorn, entre d’altres.

Actualment Kreedit manté una relació fluida i estable amb una trentena d’entitats financeres, entre bancs, caixes i companyies de factoring, cap a les quals canalitza les operacions dels seus clients. Solé recalca que «Amb una sola gestió amb nosaltres, qualsevol pime pot accedir automàticament a més de 30 entitats financeres».

Per ara, Kreedit vol consolidar-se en l’àmbit de Catalunya, però no descarta expandir a la resta de l’estat.

NOTA_IMAGEN_3546_1140: NEIX LA PRIMERA CORREDORIA DE CRÈDIT BANCARI PER A
Persona de contacto: JORDI SOLE
Teléfono: 609762644
Correo electrónico: jsole@kreedit.com
Página web: www.kreedit.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s